Mitől fogyhattam le?
Figyelt kérdés
Nyár elején hirtelen elkezdtem fogyni, de nekem fel sem tűnt, most voltam ilyen általános kivizsgáláson, és az orvos kiakadt, hogy mennyire lefogytam, vérvételem eredménye mindenre negatív. Járok endokrinológushoz, mert enyhe alul működésem van, de semmi változás nem volt. Cukorbetegséget is kizárta az orvos. Szerinte "nem eszem", viszont ez nem igaz, normál adagot eszem mindenből, testmozgás is heti 3szor 1 óra(sima tornaóra) kalóriabevitelem a kollégista kajához mért.. napi 5-6szor eszem, bár a vízfogyasztásom kicsit alacsony. A családban senki sem az a "sovány" alkat", és 3 kg-t fogytam, ami nem hangzik borzalmasnak, viszont 54 voltam, most csak 51 kg vagyok, a magasságom 163.5, ami elvileg nem olyan rossz, de tényleg baromira látszik. Viszont mégegy problémám volt, 9 napig nem tudtam vécére menni, ami nem tudom, mennyire függ össze ezzel. És most is csak akkor tudok elmenni, ha beveszem a napi 15 ml hashajtó adagomat. Nem tudom, ennek van-e köze hozzá, tényleg tippem sincs... A bordáim, a gerincem teljesen kint van. Valakinek tipp? Vagy hogy mi lehet a baj? 17L2015. okt. 2. 19:37
1/4 anonim válasza:
Pajzsmirigy vizsgálat is volt? Hasi ultrahang sem ártana.
2/4 A kérdező kommentje:
igen, voltam, semmi változás sem volt.
2015. okt. 3. 08:55
3/4 Leifur válasza:
Az életmódod, amit írsz, igazából egy tipikus fogyókúra. Ha túlsúllyal küszködnél és nekivágnál egy fogyásnak, akkor most szépen megdicsérne egy coach/tanácsadó, hogy mindent szépen betartasz, ami a fogyáshoz kell.
Ha tényleg minden eredményed negatív, akkor 3 kg simán lehetséges az életmód miatt. Ha azonban nem áll le ez a fogyás, mindenképp keress fel valami komolyabb szakembert.
Én elsőre azért nem pánikolnék.
4/4 A kérdező kommentje:
igazából nekem mindig ilyen volt az életmódom, és a súlyom tartásához ez tökéletes volt :) viszont, hogy hirtelen ennyit fogyjak. hát..
2015. okt. 9. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!