43 éves nő vagyok majdnem mindennapos rosszullétek jönnek rám ez szédülés remegés ájulásszerü jön rám és az orvosok idáig még nem tudták megállapitani hogy mitöl?
Figyelt kérdés
nehezen tudok közlekedni a buszon 5 perc mulva olyan ájulásszerü rosszullét jön rám hogy valamikor le kell szállni a buszrol, szeretném kikérni tanácsukat hogy mitöl jönnek a bajaim? igy a munka helyem is kockán forog?2010. márc. 14. 21:18
1/7 anonim válasza:
pszichológusnál voltál már? mikor jönnek elő a tünetek (azon kívül, hogy a buszon). Tömegben, zárt helyeken...?
2/7 anonim válasza:
Pánikbetegség lehet. Tényleg pszichiáterhez kellene elmenned. Próbáld meg gyógyszer nélkül kikezeltetni, járj inkább pszichoterápiára, mert a gyógyszerről nagyon nehéz leszokni, ha egyszer ráálltál.
3/7 anonim válasza:
Sajnos ez tipikusan pánikbetegség. Pszichológus segít kibeszélni, de súlyosabb esetben pszichiáter kezeli.
4/7 anonim válasza:
Tipikus pánikroham. Mindenképpen orvosi segítségre lesz szüksége (én is voltam pánikbeteg).
Tünetek: remegés, ájulásérzés, szorongás, belső feszültség, hányinger, erős szívdobogás, félelem a tömegtől, attól, hogy becsavarodik az ember, és még sorolhatnám.
Gyógyszeres kezeléssel, és önkontrollal gyógyítható, én pl. most már 3 éve tünetmentes vagyok.
5/7 anonim válasza:
Na igen, a gyógyszerekről tényleg nehéz leszokni, ha rászokik az ember. De ezt is lehet kontrollálni (saját magadat kell meggyógyítanod!!!)
6/7 anonim válasza:
Egy másik kérdésre válaszolta valaki, hogy Cipralex nevű tabitól egy hónap alatt elmúlt a pánikbetegsége!
7/7 Ancseszkava válasza:
Tipikus pánikbetegség tünetek! Én is az vagyok,ugyan ez a bajom! A cipralex gyógyszer tényleg nagyon jó,de pszichiáter orvossal beszéld meg a szedését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!