Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet a teliholdtól?

Skadowsk kérdése:

Lehet a teliholdtól?

Figyelt kérdés
Kérlek normásil válaszokat adjatok. Teleholdkor nem tudok aludni és ha tudok is leizzadok és reggel fáradtabb vagyok mint este voltam. Már tegnap nem aludtam jót de most sem tudok és lefővök. Folyamatosan cserélnem kell a ruhám mit thetnék? Van ennek magyarázata? Már 4 éve így vagyok és már nagyon unom.
2015. szept. 27. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
ha jol tudom ez a farkasemberre valas tunetei
2015. szept. 27. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Teliholdnak ilyen a hatása, sokszor én sem alszom ilyenkor egész éjjel, nem jön álom a szememre.
2015. szept. 28. 08:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Le kéne ereszteni a redőnyt, vagy legalább nem figyelgetni, hogy éppen mikor van telihold. Én most is csak azért tudom, mert holdfogyatkozás is volt.

Az is lehet, hogy pl valami lüke kutya ugatja a Holdat, ez tart félálomban, csak nem érzékeled.

2015. szept. 28. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!