Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A teliholdtól kaphatunk...

Csak egy lány2015 kérdése:

A teliholdtól kaphatunk természetfeletti erőt?

Figyelt kérdés

Ha kimegyünk teliholdkor s a holdba nézünk s erősen koncentrálunk valamilyen természetfeletti erőre,akk kapunk valamilyen erőt...

ha lehet olyak válaszoljanak akik ezotériával foglalkoznak vagy van vlmi természetfeletti erejük:)

2015. jún. 9. 11:35
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Persze, a Hold anyó mosollyal az arcán, kezével feléd nyúl és az erőt a lelkednek adja, miközben csillámpónik ugrálnak körülötted.
2015. jún. 9. 11:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi sem ennél természetesebb, csak úgy, mint Jack Fros!

http://www.youtube.com/watch?v=iLOw23kwOYk&itct=CCwQpDAYBSIT..

2015. jún. 9. 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Csak ha elvégzed a kellő szertartást:

https://www.youtube.com/watch?v=rhUPFMGn9H8

2015. jún. 9. 12:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehet ilyet kapni. A Holdnak alapvetően van befolyása a Földre, akik erre érzékenyek, azok eleve érzékelnek izgatottságot, feszültséget, ingerlékenységet teliholdkor, vagy éppen holdfogyatkozás idején, de attól, hogy bámulod, és koncentrálsz, nem kapsz természetfeletti erőt. Valaki írta előttem, hogy szertartást kell végezni, ebben igaza van, bár a linket nem nyitottam meg... Minden esetre rituális műveletekkel el lehet érni érdekes dolgokat teliholdkor, de végérvényesen nem kapod meg tőle azt az erőt.
2015. jún. 9. 12:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezt te komolyan kérdezed?
2015. jún. 9. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Engem egyszer gyíkká változtatott,de már elmúlt...
2015. jún. 9. 14:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem értelmetlen a kérdés, de rosszul van megfogalmazva.

Minden embernek van valamilyen képessége, ez egyéntől függ hogy kinek milyen szinten van.

És teliholdkor más energiák vannak jelen, mint nappal.

Ekkor sokkal könnyebb meditálni is, illetve akik ráismertek a képességükre azok ezt aktívabbnak, intenzívebbnek érzik mint általában.

Spirituális szertartások és idézéseket is általában akkor végeznek, ha telihold van.

Nem tudom hogyan, miért de biztosan van valami hatása az emberekre.

Illetve aki elég magas szinten áll az energiamanipulálás képességével, az képes a holdból erőt meríteni, képes energiával feltöltődni.

2015. jún. 9. 19:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Teliholdnál nagyon macerás meditálni. Legalább is bármilyen mély, nyugalmat igénylő meditációt nehéz kivitelezni. Valószínű azért, mert a Hold ilyenkor van a leginkább yang, azaz aktív állapotban, holott yin jellegű égitest. De ez csak az én feltevésem.
2015. jún. 9. 20:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom őszintén szólva.

Ha telihold van könnyebben megy a meditálás, könnyebben lazulok el.

Sőt, akkor merek a puszta sötétben is meditálni, pedig egyébként nem szeretem.

Mindenkiből mást vált ki:)

2015. jún. 9. 22:29
 10/10 Ozmium42 ***** válasza:
2015. jún. 10. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!