Elég sokat vagyok stresszes és ideges, szedhetem magamtól a milgammát?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mindenképpen kellene , hogy orvos tanácsolja?2015. szept. 25. 08:11
1/4 anonim válasza:
Persze, de általában arra sem használ amire való, nemhogy idegességre, cserébe viszont jó drága. Vannak ennél jobb vény nélküli szerek idegességre, de mindenkinek más jön be. Egyébként B vitaminok vannak benne, azt sokkal olcsóbban is be tudod szerezni, de sokat ne várj ettől a megoldástól.
2/4 anonim válasza:
Milgammából is kétféle van. Ha idegre szeretnél valamit, akkor inkább a Brandenburg neuró vitamint vedd meg. Gyógynövényben olcsóbban megkapod, mint a patikában, de nézz körül. Nekem ez használt. Elég súlyos mentális betegségből gyógyultam meg.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és a segítségeteket!
2015. szept. 26. 12:46
4/4 anonim válasza:
Annak, aki azt mondja, nem jó semmire:
egyensúlyérző ideg vagy mittudomén milyen ideg gyulladásom volt, nem tudtam megállni féllábon, infrahangokat hallottam, szédültem, nem tudtam tartani az egyensúlyom, és láss csodát, helyrejöttem tőle, de hónapokig szedtem. Sőt, után jobban éreztem magam, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!