Számítógép előtt állandóan leizzadok, pedig semmi stresszes témát nem nézek, vajon miért lehet ez?
Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 14:41
1/3 anonim válasza:
Mióta ilyen kánikula van, én is, szerintem még a gép is melegít.
2/3 anonim válasza:
Az elektronszmog hatással van a szervezetre, besűrűsödik a vér, kiszáradnak sejtjeink, oxigén, és vízhiányossá válik.
Ülj bele egy fém szerkezetű székbe, amit leföldelsz. A földelést meg tudod oldani a konnektorból.
Ha teheted, cseréld le a monitort led világítású monitorra, vagy a gépet egy laptopra.
3/3 anonim válasza:
Szerintem a stressztől, már ha gondolkodsz is azon amit a monitoron látsz - és jobban belegondolsz abba.
(Az első válaszoló válasza is igaz: ilyen nyári dögmelegben én is inkább izzadok. Mégis a stresszt vélem felfedezni látatlanban akár tudatosan akár tudat alatt de stresszelhetsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!