Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szorongás, emelkedett hő?

Szorongás, emelkedett hő?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nos az a helyzet,hogy eléggé hipochonder emberke vagyok és 1.5 hete volt egy apró hőemelkedésem,semmi komoly de persze rákerestem az interneten és hát tudjátok elég sok mindent kidobott.... Aztán elég szorongva sikerült csak elaludnom,az utóbbi napokban nem is sikerült sokat. Viszont megfigyeltem hogy reggel viszonylag alacsony a testhőm 35.9-36.1 ellenben ahogy az agyam "öntudatra" ébred igen hamar hajlamos megemelkedni az a hőmérséklet.

Pl. 9 körül felkeltem 35.9

11:50 -> 36.7

Ahogy felébredek elkezd dolgozni pár percig a szívem is amig meg nem próbálom lenyugtatni magam kicsit,szerintetek ez lehet a szorongástól?

Napok óta alig alszom pár órácskát...

2015. szept. 24. 11:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Pszichiáterhez fordulj. A tüneteid amúgy nem is értelmezhetőek, ahogyan az sem érthető, hogy miért méregeted folyton a hődet, a pulzus pedig mindig magasabb amikor ébren vagy, mint amikor alszol, teljesen normális. Ha valakit ez ennyire kiakaszt annak terápia kell és gyógyszer.
2015. szept. 24. 12:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Kértem már időpontot pszichiáterhez :) Csak érdekelne hogy mennyi kóros ez a reggeli hőmérséklet és utána a hirtelen emelkedése...
2015. szept. 24. 12:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Semennyire nem kóros és jobb lenne ha nem méregetnéd. A hőmérséklet és a vérnyomás ingadozik napközben minden embernél, nem ugyanannyi reggel, délben, este.
2015. szept. 24. 12:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Csak már olyanok is eszembe jutnak hogy hátha attól ébredek fel hogy ilyen alacsony a hőm stb és már nem is tudok visszaludni sem sajnos mert egyből elkezd dolgozni a szívem,persze én is tudom hogy ez nem normális azért is kértem időpontot :)
2015. szept. 24. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Sokan félnek betegségektől, a szorongás is népbetegség, de azért az, hogy hőemelkedésed van és rákeresel a neten, az összes betegséget ki fogja dobni, mivel szinte bárminek lehet a tünete, ebből nem érdemes kiindulni. Az éjszakai felébredés járhat szapora pulzussal, tulajdonképpen egy mini pánikroham, akkor fordul elő ha hirtelen ébredsz fel.
2015. szept. 24. 13:24
 6/8 A kérdező kommentje:
20 (és fél) éves vagyok..
2015. szept. 24. 13:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Igazából pár napja csináltattam egy EKG-t a háziorvos úrral és ott sem volt elvileg semmi kóros.
2015. szept. 24. 13:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Illetve semmilyen más tünet nincs (kivéve persze amit beképzelek magamnak :D ) ami más betegségre utalhatna,csak azért nem egyszerű dolog ez sajnos :/
2015. szept. 24. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!