37,2°C az már láz? Mi bajom lehet? Már vagy 10éve nem emelkedett 37fölé a lázam.
Figyelt kérdés
Meg vgayok ilyedve, mi lehet a baj? Semmi extra tünetem nincs, csak kicsit fáj a fejem meg ez a hőemelkedés vagy mi. Se megfázva nem vagyok se semmi, csak a hasam szurkált délután..mi bajom lehet?2015. ápr. 12. 19:54
1/5 anonim válasza:
Még hőemelkedés is alig. Nix beszáren!
2/5 anonim válasza:
Ez nem láz, hanem egy enyhe hőemelkedés, teljesen fölöslees megijedni, nem nagy dolog. Lehet egy vírus jele, de nekem néha csak úgy felmegy 37,1-re mert pl nem aludtam eleget.
3/5 szamo77db válasza:
Ez nem láz, csak pici hőemelkedés. 38 fölött láz. Ha ilyet mérnél, keresd fel a háziorvosodat!
4/5 anonim válasza:
kérdés, mennyi az alap testhőmérsékleted? az enyém pl 36 - 36,1 °C vagyis én 37,2 °C-nél már döglődöm...ha nálad semmi extra tünet nincs, akkor lehet, hogy csak kicsit kimelegedtél
5/5 anonim válasza:
Ez csak hőemelkedés,viszont pl nekem max 36,4 a normál hőm,ezért 37 fölött már gáz van és rosszul is érzem magam. Szerintem te is elkaptál valamit,mert gondolom azért mérted meg a lázad,mert nem érzed jól magad,amúgy meg se mérnéd,gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!