Mit tehetnék? Stressz
Figyelt kérdés
Mindig is stresszes voltam de az utóbbi időbe ez felerősödött. Annyira rá görcsölöm dolgokra hogy hányás, hányinger, alvászavar és gyomorfájás is előfordul. Van hogy órákig tart.2015. szept. 24. 01:03
1/1 tancolocsiga válasza:
Szerintem a stressznel meg kell mindenkinek talalni hogy neki szemely szerint mi segit. Ha ugy erzed hogy ra vagy bizonyos dolgokra tulsagosan gorcsolve akkor probald meg hogy pl leirod mert egyreszt kiadod magadbol, masreszt ahogy irod vagy visszaolvasod sokszor mas perspektivaba helyezi a dolgokat es rajossz hogy nem is akkor ugy amin epp gorcsolsz de ez szemelyes dolog mert nekem pl sokat szokott segiteni, masnak nem garantalt de remelem azert segit! Ha nem akkor probalj ki mast: sport (ami kikapcsol), meditacio (online tuti talalsz ingyen gyakorlatokat) vagy barmi olyan tevekenyseg amiben valamire nagyon koncentralnod kell es nem tud elkalandozni a figyelmed es visszaterni a stresszeleshez. Lenyeg hogy ne hagyd hogy felemesszen mert a testi egeszseged is banni fogja (hidd el, tapasztalat)! Es persze beszelj valakivel a problemaidrol, es ne hagyd hogy barki olyanokat mondjon hogy jaj ne stresszelj meg hulye vagy ha stresszelsz mert nem mindenki erti ezt meg. Nagyon sok kitartast es remelem hamarosan jobban leszel!!! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!