Endokrinológiai magánrendelésen van rá lehetőség, hogy megvizsgálják a tesztoszteron szintem?
Figyelt kérdés
Megakarom vizsgáltatni a hormonszintem mert iszonyatosan magam alatt vagyok, holott semmi okom rá. Célirányos válaszokat kérek.
27/F
2015. szept. 17. 12:07
2/4 anonim válasza:
Éppenséggel mindent lehet, de azt hogy ok nélkül "magad alatt vagy" nem a tesztoszteron szinted okozza. Az inkább pajzsmirigy alulműködésből eredhet. A lényeg, hogy ha jelentős és hirtelen változást éreztél magadon, mindenképp jelezd az orvosnak.
3/4 anonim válasza:
Nem a pajzsmirigyed okozza, hanem a tesztoszteron lehet alacsony, nezzesd meg a fontos hormonokat!
4/4 anonim válasza:
A második vagyok ismét. Tesztoszteron hiány okozhat fáradtságot, szex iránti érdektelenséget és hasonlót, de depressziót csak szélsőséges esetben. Annak viszont nagyon sok egyéb jele is van.
Attól, hogy mennyi idős vagy, sok minden függ.
Mindenesetre érdemes megnézetni, mert ha valóban a tesztoszteron okozza azt, hogy magad alatt vagy, azt az általános egészséged is megszenvedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!