Miért vagyok ennyire fáradt?
Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy itthon vagyok egész nap, mert szakdolgozatot írok, valamint államvizsgára készülök fel. Magam osztom be az időmet. Vizsgaidőszakban nagyon aktív vagyok, korán kelek, későn fekszem. De most képtelen vagyok felkelni, 8ig, 9ig elvagyok, aztán nagy nehezen veszem magam rá valami kicsi tanulásra, de délután 4kor már kidőlök. MI lehet a baj? Amiket szedek: C vitamin, D vitamin, Lecitin, Vas, Magne B6. Annyira fáradt és fáradékony vagyok, azt hiszem ez sosem lesz jobb, pedig gatyába kéne magam rázni. Rendszeresen szellőztetek, sok nyers gyümölcsöt eszem, és aszaltat is. Mit csináljak? Nem haladok semennyit.2015. szept. 17. 08:24
1/2 anonim válasza:
Mozogj! Fizikai aktivitás vigyél be a napi rutinba. De akár helyben is futhatsz, lényeg, hogy valami rendszeres mozgást is végezzél. A renyheség ellen ez a legjobb megoldás.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És mit gondolsz, mikor mozogjak? Tanulás előtt reggel, vagy tanulás után este?
2015. szept. 17. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!