Mekkora értékek között van az ideális cukorszint?
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 12:39
2/9 anonim válasza:
3,5-6 mmol/l az ÉHGYOMRI érték.
Véletlenszerűen mérve ill. étkezés után pedig nem mehet 11 mmol/l felé.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még egy kérdésem lenne, étkezés után kb fél órával mértük meg, és akkor 3.3 volt a cukorszintem. Ez még belefér a normál kategóriába?
2010. márc. 13. 17:32
4/9 anonim válasza:
Kicsit alacsonynak tűnik... Van mellé bármilyen tüneted? Fejfájás, zavartság, émelygés?
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, elég gyakran fáj a fejem és van, hogy csak úgy megszédülök. A vérnyomásom is elég alacsony általában. Majd elmegyek vérvételre, csak arra is nehezen veszem rá magam, mert az injekció után is rosszul vagyok.
2010. márc. 15. 10:33
6/9 anonim válasza:
Megfelelő folyadékbevitel??
Alacsony az én vérnyomásom is, mindig azt mondják folyadékot mennyit iszok? Igyak kávét, colát. Na a colát azt nem szeretem. Persze tornázni se ártana... ( nekem legalábbis ).
7/9 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Pulzusod normális? Mindkét vérnyomásérték alacsony?
Szerintem is járj utána alaposan, de megijedned nem kell.
8/9 anonim válasza:
Írod, hogy injekció után is rosszul vagy. Van valamilyen injekció, amit kapsz redszeresen?
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Szerencsére nem kapok rendszeresen injekciót, csak akkor ha valamilyen kötelező oltás van, vagy vérvétel, miután megmérték a cukorszintemet, utána is rosszul lettem (pedig az csak egy kis szúrás).
2010. márc. 21. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!