Mekkora sebességgel fut egy átlag ember?
hosszabb utat tervezek végigfutni és kicsit utána számolnák hogy mégis hogy is van ez..
2-3m/s körül lehet?
vagy esetleg még ha tudtok ilyet hogy bicajjal mi a szitu meg esetleg az úszás sebességét
Nálam valahogy így van, nagyjából:
Gyalog 5 km 1 óra alatt.
Futva 10 km 1 óra alatt.
Bringa 16 km 1 óra alatt.
Haverom a 42 km maratont olyan 4 óra alatt futotta le, de én annyit nem bírnék futni. Ő is majd meghalt a végére, pedig előtte 1 hónapig edzett rá :)
Köszi a lebaszást, de bringaúton sem száguldozok, mert egyszer volt mikor 2 métert repültem bokorba, amiatt, hogy a szembejövő sráccal összeért a kormányunk, túl gyorsan mentem, keskeny volt az út és ennyi.
Megyek olyan tempóban, ami nekem kényelmes és biztonságos. És ha kirándulunk másokkal többen bringával, akkor sem megyünk gyorsabban, mert fölösleges.
XD én hegyen megyek annyival.
am sztem nem a szervezeted lehet gyenge, mert a többi szám stimmel, hanem a bringád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!