Magasvérnyomás betegségben szenvedek?
- Állandóan zúg a fülem halkan
- Nem tudok már olyan meleg vizben fürödni mint azelőtt mert rosszul leszek
- Ha elmegyek sétálni akkor előfordul enyhe szédülés
- 130-at mértek vérnyomáskor átlagosan újabban de azt mondják ez még nem minősül magas vérnyomásnak (előtte 110 volt mindig)
Az ügyet bonyolitja, hogy pánikbeteg is vagyok mellette igy nagyon nehéz eldönteni, hogy idegesség miatt vagyok rosszul vagy pánikrohamom van
Elmentem futni majd guggolást csináltam pár szériát, azóta áll fenn ez az állapot, ideges állapotban meg majd összeszakadok, úgy érzem el fogok esni
Valaki valami véleményt?
Köszi a válaszokat
Nem vagyok cukros de megnézetem azt is újra
Javasoltak Holter vizsgálatot ami 24 órás, de az a baj ha elkap a pánikroham akkor szerintem abból sem fognak túl sok mindent kideriteni
Nekem ez a 130 as vérnyomás a fura mert általában 110 volt meg a fülzúgás és a fürdőviz ami megváltozott ezért gyanakszom magasvérnyomásra
Még valami: meg kellene mérned saját magadnak a pulzusszámodat. Ezt rendszeresen kellene mérned. Az indokolatlan magas pulzus-szám is okozhat problémákat.
Ezt a cikket olvasd el ezzel kapcsolatban:
a pánikroham felviszi a vérnyomásom és a pulzusom az egekbe, szerintem a Holter is mutatná
Pulzusom nyugalmi állapotban 70 felpöregetve séta után mérve 110
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!