Hamar izzadó és büdösödő lábra valami ellenszer?
Figyelt kérdés
Lány létemre sajnos apukám hamar büdösödő és izzadó lábát örököltem, és már kezdem unni hogy pár óra elég ahhoz, hogy szó szerint göre szagú legyen a papucsom annyira megizzad benne a lábam (bármilyen papucsról legyen szó vagy zokniról). Próbáltam bundás papucsot, sima papucsot, drága papucsot, ortopéd papucsot, bőr papucsot, drágább, jobb minőségű zoknikat, de semmi sem használ.
Orvosokat már körbejárkáltam, szerintük ez normális, nem kaptam semmit ez ellen.
Napi szinten tisztálkodás megvan!!!
Tudnátok ajánlani valami bevált sprayt lábra, vagy lábbelibe vagy akármit?
2015. szept. 5. 16:10
21/23 anonim válasza:
van itt egy lábnyalogatós, jöjj vele össze :D
22/23 anonim válasza:
én imádnám hogy büdös a lábad! ne problémázz ezen használd ki az elönyét! a büdös zoknijaiddal vagy harisnyáiddal még pénzt is tudsz keresni sokan megvennék mint pl én is :)
23/23 anonim válasza:
én is megvenném az izzadt zoknijaidat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!