Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » El tudnám valahogy érni, hogy...

El tudnám valahogy érni, hogy ne álmodjak?

Figyelt kérdés
Az utóbbi másfél hétben nagyon rossz dolgok történtek velem. Tegnap tudtam először másfél óránál többet aludni, és rögtön jöttek a rémálmok... most már félek elaludni.
2010. márc. 9. 23:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbálj meg ellazulni, és kiüríteni a fejed. Ne gondolj semmire. Tudom, hogy nehéz, de nem lehetetlen. "Seperd ki" a fejed, lazulj el. Ha nem megy, szépen lassan a lábfejedtől elindulva minden izmodat, izomcsoportodat feszítsd meg, és amikor már teljesen kifeszült a tested, végy egy mély levegőt, tartsd bent, majd lassan fújd ki és lazítsd el az összes izmod egyszerre. Így fizikailag ellazulsz. Ekkor jöhet, hogy nem gondolsz semmire, de főleg ne a rossz dolgokra.

Sok sikert.

2010. márc. 9. 23:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom mindenképp! Sajnos akaratlanul is eszembe jut, nagyon kimerült vagyok már...
2010. márc. 9. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg az előző kommentelő tanácsát, tedd magad üressé, mint ha lebegnél.Képzelj el egy gyönyörű tájat, tele nyári virágokkal! Vagy a tavaszi szél illatát, ami simogatja az arcod, és közben rigók énekét hallgatod. Jó, és feszültségmentes éjszakát kívánok!
2010. márc. 10. 00:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudod sehogy elkerülni,max. azt tudod csinálni,hogy elalvás elött jó,pozitiv dolgokra gondolsz,igy talán kivédhető,hogy rémálmaid legyenek!;) Én pl. tegnap elött arra riadtam fel,hogy álmomba vertek,rugdostak,pedig semmi ilyen rossz dolog nem történ t velem,ezért mondom,hogy kivédhetetlen sztem:/
2010. márc. 10. 00:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is ettől félek... tegnap már egész jó napom volt, mivel átjött egy barátom vidítani, és velem is aludt, csak ezért tudtam egyáltalán elaludni.
2010. márc. 10. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!