El tudnám valahogy érni, hogy ne álmodjak?
Figyelt kérdés
Az utóbbi másfél hétben nagyon rossz dolgok történtek velem. Tegnap tudtam először másfél óránál többet aludni, és rögtön jöttek a rémálmok... most már félek elaludni.2010. márc. 9. 23:31
1/5 anonim válasza:
Próbálj meg ellazulni, és kiüríteni a fejed. Ne gondolj semmire. Tudom, hogy nehéz, de nem lehetetlen. "Seperd ki" a fejed, lazulj el. Ha nem megy, szépen lassan a lábfejedtől elindulva minden izmodat, izomcsoportodat feszítsd meg, és amikor már teljesen kifeszült a tested, végy egy mély levegőt, tartsd bent, majd lassan fújd ki és lazítsd el az összes izmod egyszerre. Így fizikailag ellazulsz. Ekkor jöhet, hogy nem gondolsz semmire, de főleg ne a rossz dolgokra.
Sok sikert.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom mindenképp! Sajnos akaratlanul is eszembe jut, nagyon kimerült vagyok már...
2010. márc. 9. 23:57
3/5 anonim válasza:
Próbáld meg az előző kommentelő tanácsát, tedd magad üressé, mint ha lebegnél.Képzelj el egy gyönyörű tájat, tele nyári virágokkal! Vagy a tavaszi szél illatát, ami simogatja az arcod, és közben rigók énekét hallgatod. Jó, és feszültségmentes éjszakát kívánok!
4/5 anonim válasza:
Sajnos nem tudod sehogy elkerülni,max. azt tudod csinálni,hogy elalvás elött jó,pozitiv dolgokra gondolsz,igy talán kivédhető,hogy rémálmaid legyenek!;) Én pl. tegnap elött arra riadtam fel,hogy álmomba vertek,rugdostak,pedig semmi ilyen rossz dolog nem történ t velem,ezért mondom,hogy kivédhetetlen sztem:/
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is ettől félek... tegnap már egész jó napom volt, mivel átjött egy barátom vidítani, és velem is aludt, csak ezért tudtam egyáltalán elaludni.
2010. márc. 10. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!