Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az iskola és gyerekorvosok...

Az iskola és gyerekorvosok mért nem tőrödnek a gyerekek érzéseivel, mért kell a sokszor úgyis kellemetlen vizsgálatot számukra még kellemetlenebbé tenni? Pedig egyszerű lenne a megoldás.

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 12:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én írtam az utolsó kettőt, és teljes mértékben egyetértek veled. Egyébként tanár vagyok, és így is sajnálom azokat az órákat, amik elmennek a vizsgálattal, és nem lehet tanítani, és ha egyenként kell bemenni, és még több órán nem tudunk tanítani, azt még jobban fogom sajnálni, de azt gondolom, hogy ez nem lehet akadálya annak, hogy a tanulók emberi méltóságát tiszteletben tartsák, mert e tekintetben ugyanolyan jogaitok vannak, mint a felnőtteknek. Megírtam a beadványt az állampolgári jogok biztosának, a többi már az ő dolga. Lehet, hogy el fog telni 1-2 év, mire lesz ebből valami eredmény, ha egyáltalán foglalkozik vele, de ha kapok érdemi választ, majd beszámolok róla.
2010. márc. 10. 10:33
 12/12 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon szépen köszönöm a választ,szívesen jártam volna az Ön osztályába,mert érezni lehet,hogy érdeklik a gyerekek,fiatalok érzései,sorsa.A mi osztályunk is csak tanári segítséggel tudta elérni később,hogy ilyen helyzetbe ne kerüljünk mégegyszer,ha velem nem is,de akikkel pl. fiú osztálytásakkal,vagy más idegenekkel,akik ilyen helyzetbe kerültek teljesen együtt tudok érezni.És azért jó érzés,hogy ha ez kimerjük mondani,nem mindenki azzal támad,hogy lógni akarunk.Mert szerintem a többség inkább végig ül egy matekot,mint hogy ennyire rossz élmény legyen.
2010. márc. 10. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!