Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek az alvásproblémámmal?

Mit tegyek az alvásproblémámmal?

Figyelt kérdés

Viszonylag sokat alszom (7-8 órát) egy nap, s hiába fekszek le korán (10), reggel 7-nél hamarabb nem tudok felkelni. Pedig pár éve meg sem kottyant, ha 11-kor lefeküdtem, hogy 3-4-5-kor felkeljek.

Mit tegyek, hogy könnyebb legyen az ébredés, s minden nap fel tudjak kelni korábban?

26 L

2010. márc. 9. 08:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy alacsony a vérnyomásod? Akkor nehezebben ébredsz...

De ha már alvásszakértők járnak itt akkor feltenném én is a kérdésem. Nem agyalok semmin, nem idegesit semmi, mégis félóránként felébredek. Fordulok egyet, alszom tovább. Mit tegyek, hogy végigaludjam az éjszakát?

2010. márc. 9. 09:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ és várom a többi hozzászólást is.

Alacsony a vérnyomásom, s én sem alszom teljesen végig az éjszakát. Van, hogy mindig ugyanabban az időpontokban (például: 2:09, 3:37)ébredek fel, fordulok egyet és alszom tovább.

2010. márc. 9. 09:56
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem is ugyanilyen problémám van
2010. márc. 10. 14:40
 4/4 A kérdező kommentje:
És te mit teszel ellene? Ötlet?
2010. márc. 10. 15:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!