Martinbh kérdése:
10Éves korom óta rámjöna fejfájás Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Már kb 10 éves korom óta mindig rámjön a fejfájás, nem erős inkább csak enyhe, de az is igaz hogy a pubertással jött ami nekem hamarabb kezdődött, most avgyok 12,10 éves korom óta pattanásos avgyok stb és anyukámnak is ugyan ez a fejfájás volt 22 éves koráig, ameddig megszülettem.Néha nehéz így a suliban koncentrálni pedig most nagyon kéne.2015. aug. 9. 16:50
1/2 A kérdező kommentje:
Koránérő vagyok ami egyben jó és egyben háááát nem a legjobb utána olvastam és elvileg migrén de kíváncsi avgyok a válaszokra hátha nektek is volt ilyen
2015. aug. 9. 17:14
2/2 anonim válasza:
Kb 137 oka lehet.
Válasszunk egyet: szemed nem tökéletes, bár jól látsz vele, mivel az agyad elvégzi a munkát és ezért fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!