Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete kezdődött he elkezdtem "szédülni" azóta nem mindig jelentkezett de párnapja megint elkezdődött ez és azóta nem igazán vagyok jól, néha fáj a fejem, olyan mintha szédülnék pedig nem szédülök mint mikor valaki álmos és szédül kb olyan érzés, tegnap voltam az ügyeleten azt mondta az orvos, h nem talált semmit ami miatt szédülhetnék. igaz a vérnyomásom picit magas 140/100 (17 éves vok) azt mondta h pszichés, idegeske vagyok minden nap különböző dolgokon idegeskedem amiken felesleges lenne amúgy, ezt nem mondtam neki de sajnos már a bot sem mindig úgy áll mint régebben :( (persze nem ez a része foglalkoztat a legjobban) Esetleg halálos beteg vagyok? vagy mitől lehet ez? ezt is csak túlidegeskedem? De már nagyon félek h meghalok :( a családban van agydaganatos is tehát attól félek esetleg nekem is az van? :((2015. aug. 8. 21:55
1/4 A kérdező kommentje:
ja és elfelejtettem hozzá tenni, h naponta kb 6-7 órát alszom, sokat vagyok számítógép előtt napi (8-13 órát van h többet is ), egyszerűen már nem tudok mire gondolni csak a legrosszabbra :(
2015. aug. 8. 21:58
2/4 anonim válasza:
Számítógépet kapcsold ki és menjél segíteni a szüleidnek a házimunkában, kertben (ha van), munkában. Egy hét múlva kutya bajod sem lesz.
3/4 anonim válasza:
Ebben a melegben a vérnyomás fel és alá is jelentősen változhat egyénileg. Valóban sok folyadékot kell fogyasztani és óvakodni kell a túlhevüléstől.
4/4 anonim válasza:
Egész nap ott rohad a gép előtt, 17 évesen megeszi a penész a szobában. A szülei helyett már elraktam volna a számítógépet. Munkaterápia meg napfény kellene neki (napfény=D vitamin=jó kedély), nem több folyadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!