Hogy lehet, hogy alig eszem, mégsincs komoly bajom?
Figyelt kérdés
Mindig is rossz evő voltam, gyerekkoromban nagyon válogattam. Talán ezért lettem sovány, viszonylag alacsony. Viszont az utóbbi időkben, lelki problémák miatt rengeteget szorongok és alig eszem. Van olyan, hogy egy falatot se tudok enni, mert rögtön hányingerem lesz Most volt ilyen, egy lány miatt. Most egy nagyon rossz dolgon vagyok túl, és tegnap pl. három üres zsömlét ettem, meg este egy fél adag túrót, meg egy kis dinnyét. Ma meg öt darab lekváros kenyeret, két szalámis zsömlét sajttal ebédre, meg most egy kis dinnyét. És nem vagyok túl éhes. Hozzászoktam valahogy az éhséghez. Megtanultam, hogyha elmúlik a kezdeti nagy éhség, akkor utána már valahogy elmúlik, nem leszek éhes és akkor elvagyok. Már hetek óta rosszul eszem. Nincs igazán bajom. Hogy lehet ez?2015. aug. 6. 00:13
1/1 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a meleg miatt vagy kevésbé éhes? Egyébként a mai menüd nem volt olyan rossz, nem mondom hogy lakoma, de azért ha alapjáraton ennyivel elvagy, miért is ne. Csak nehogy hosszú távú következményei legyenek a túl kevés evésnek, például kimarad egy olyan anyag, ami fontos lenne a szervezetednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!