Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Iszonyat másnapos vagyok....

Iszonyat másnapos vagyok. Nincs valami jó tippetek víziváson kívül a kikúrálásra?

Figyelt kérdés
Valami házi praktika
2010. márc. 7. 09:00
 1/6 anonim ***** válasza:
A vízivás fontossága nem bagatellizálandó, mert nagyon fontos a regenerációhoz. Én, amikor még a saját butaságom miatt beleestem abba a hibába, hogy alkoholizáltam, akkor a legjobban úgy tudtam kijönni belőle, hogy a víziváson kívül hűvös zuhanyozást is beiktattam félóránként. Ha hányingered van, akkor bátran okádd ki magad, megkönnyebbülsz. Ha fáj a fejed, akkor próbálj szerezni Algopyrint, ökrök betiltották a recept nélküléségét, pedig a hatóanyaga, a metamizol abszolút ártalmatlan. Az ibuprofen és a paracetamol sokkal veszélyesebb. Alkohol után pláne.
2010. márc. 7. 09:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Korhelyleves
2010. márc. 7. 09:19
 3/6 anonim válasza:

a férjemnek a 100%os almalé a legjobb. de legalább 1 litert megiszik egyszerre.

nekem a savanyú uborka leve volt a legjobb.

de vizet is érdemes sokat inni. az alkohol kivonja a vizet a szervezetből, azt minél hamarabb pótolni kell.

2010. márc. 7. 09:27
 4/6 anonim ***** válasza:
epézz nyugodtan, aztán várj egy órát, majd zabálj, meg igyál, nekem beválik
2010. márc. 7. 11:05
 5/6 A kérdező kommentje:
köszike!
2010. márc. 7. 20:55
 6/6 anonim válasza:
nagyon fontos a sok folyadék, előttem szólókkal egyetértek, gyomorégésre a citromos vizet ajánlom, de magában citromot semmi képp ne igyál, mert még jobban fog fájni a hasad,
2010. aug. 23. 09:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!