Belehalok a szakításba?
3 hete hagyott el a vőlegényem. Lelkileg jobban vagyok, viszont a testem tiltakozik az élet ellen.
Naponta egyszer tudok enni, de különben 10-15 alkalommal van hasmenésem naponta. A 3 hét alatt lefogytam 42 kilóra, 18 kiló lement :(
Biztos a szakítás miatt van? A hasmenésnek más oka is lehet, jobb lenne elmenned orvoshoz! Tudom, hogy rettenetesen fáj és kikészít, de lehet, hogy a hasmenésnek mégis más oka van. Az a napi 1 evés mit tartalmaz?
Ha szeretnél, és úgy érzed segítene, nekem leírhatod a szakítás részleteit, hogy miért hagyott el, mióta voltatok együtt, mióta jártatok jegyben stb.
Engem is három hete hagytak el, azóta káosz az életem, a lelkem, apatikus vagyok, de eszek. Nem sokat, sőt... viszont a csokit, tortát kétpfára zabálom, az legalább bennem marad - mert más nem, szinte minden azonnal jön ki. :(
Egyél csokit, édeset, az segít, én is csak ezért élek...
Nincs az a mélység amiből nem lehet felemelkedni (tapasztalat).
Tudok tanácsot mondani, ha érdeke pm-t írj és ott válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!