Nyugtassatok meg kérlek, hogy 100%ig ki van zárva, hogy terhes vagyok mert belehalok ha az leszek. Ugye nem?
Mindig körültekintően alaposan kezet mosok és fertőtlenítem a wc-t le is húzom de ma annyira rettenetesen kellett már pisilnem,hogy csak arra volt időm,hogy lehúzzam a wc-t és alaposan kezet mossak de a wc ülőkét nem mostam le és nem fertőtlenítettem és nem ültem rá ugyan hanem félig gugolva pisiltem..és iszonyatosan rettegek attól (annak ellenére,hogy tisztában vagyok a folyamattal,hogy lesz gyerek) hogy valami sperma volt az ülőkén és felcsapódott ahogy pisiltem vagy hozzáért a combom és ahogy felhúztam a bugyim...mivel van férfi a házunkban és...teljesen idegbeteg vagyok..Ráadásul szűz vagyok még és folyamatosan ezen rettegek vagy, hogy valami történik ami következtében terhes leszek...
belebolondulok ebbe a gondolatba annyira rettegek tőle pedig alapvetően normális okos értelmes ember vagyok de ez az egy gondolat kikészít napi szinten rettegésben tart
Járok pár hónapja de nem szűnik a rettegés..sőt egy-egy terápia után erősödik..pedig sosem bántottak "úgy" (hogy esetleg kiváltó oka lenne ennek a félelemnek)
Fogalmam sincs honnan jön az egész..ma is voltam terápián lehet azért vagyok ismét ennyire zaklatott
Én is megnyugtatlak, 1000%, hogy nem vagy terhes. Ne is gondolj ilyenre, amit felsoroltál, attól nem lehetsz terhes.
Próbálj kevesebbet gondolni erre a témára, mert tényleg para amit csinálsz és az sokkal károsabb lesz, mint ha teherbe esnél.
Akkor nem valami jó pszichológust fogtál ki. Teljesen abnormális ez a paranoiád a terhességtől. Az a baj, ha ez nem múlik el, tudat alatt annyira erős marad, hogy akkor sem fog sikerülni a baba, ha alkalmas körülmények lesznek és már szeretnél babát. Egy ismerősöm kipróbálta a pszichodrámát, mert a pszichológus neki sem tudott segíteni és nagyon elégedett volt az eredménnyel. A pszichodráma olyan dolgokat segít a felszínre juttatni, amire nem gondolnál magaddal kapcsolatban. Ha sikerült szó szerint újrajátszani életed már elnyomott negatív eseményeit, képes leszel tisztán látni és pl. a terhességet, mint élethelyzetet már fogod tudni kezelni.
Itt utánaolvashatsz a pszichodrámának:
Szinte biztos vagyok benne, hogy családon belüli túlzott elnyomás/elvárás vagy más rejtett trauma anyukád és közted van a háttérben.
Attól még, hogy kitöröltetted a válaszomat, a tény marad: baj van az agyaddal, mert ez a problémád egész egyszerűen nem normális!
És akkor még kíméletesen fogalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!