Magas vérnyomás ellen, illetve vérnyomás stabilizálására mi a legjobb házi gyógymód?
Hallottam az étcsokiról és a foghagymáról.
A banánba van kálium, és az elvileg értágító hatással bír akárcsak a koffein, ettől ezek szerint tényleg lemegy a vérnyomás?
És hogy lehet az, hogy egyesek azt mondják, hogy a kávétól felmegy, van akinek viszont le?
Munkatársam mondta, hogy van kálium az összes gyümölcsbe, amibe vas van és vérszegénység ellen jó, ebből arra következtettem, hogy akkor a fekete szeder, a málna, a ribizli, áfonya jó a magas vérnyomás ellen?
Akkor nyugodtan ehetek sok banánt, meg igatok koffeint, mert én elalszom a kávétól.
Azóta lüktet a fejem és fáj miótak ihúőzták a fogam, és
lázam is volt, lehet a gyulladástól is magas a vérnyomás?
Lehet svéd cseppet kéne vennem.
Akkor sósat sem ehetek?
Filmben terhes magas vérnyomásos nőnek azt mnondták h halat, osztrigát, tojást, tejterméket ne egyen és nehéz ételeket. Pedig valahol olvastam h a hal meg pont jó ez ellen....
más hagymák is jók amúgy, mint vörös hagyma, meg póréhagyma? És úgy is használ, ha csak megkenem vele a pirítóst, vagy belenyomom körözöttbe a foghagymát illetve krumpliprószába?
és mikor dokinál voltam éjszakás után, alacsony volt vérnyomásom, azt mondta lehet azért, mert keveset ittam, ezek szerint ha többet iszom, attól magasabb lesz a vérnyomásom, akkor ne igyak sokat, ha azt szeretném h lejjebb menjen?
és a cigaretta is leviszi a vérnyomást? És tényleg árt ha tejet iszom foghúzás utáni napokon? Mert elvileg attól mégjobban begyullad a fog helye.....
ha ezeket alá tudjátok támasztani, vagy megcáfolnátok, esetleg van valami más ötletetek mit lehet enni mit nem akkor várom a válaszokat
előre is köszönöm
Zalaegerszegi vagyok
és igen, tényleg kívánom a folyadékot, főleg a szódát, utána nem fáj annyira a fejem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!