Mit történik vele? Infarktusom van?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Épp az előbb feküdtem az ágyban, és hirtelen rám jött az hogy fáj a hátam, utána még feküdtem hirtelen a mellkasom, és utána a nyakam az állkapcsomig, utána kiizzadtam, kimentem a kutyámhoz, olyan furán viselkedett velem, mintha félt volna tőlem, menekült és mintha verném le akart feküdni a földre. Utána izzadva jöttem be, vert a szíve, és alig kaptam levegőt, remegtem. Mi volt ez?2015. júl. 16. 12:09
11/19 A kérdező kommentje:
Nem lehet csak a stressz mert én nagyon stresszes vagyok.
2015. júl. 16. 13:31
12/19 anonim válasza:
Lehet viszont ha valakinek a szervezete így reagál a stresszre, az szintén nem túl jó. Jó kivizsgálni, nehogy legyen egy hasonló eset..
13/19 A kérdező kommentje:
esetleg az hogy gyakran nyomkodom a bal oldalon a bőrt erősen, ha büfögnöm kell?
2015. júl. 16. 13:50
14/19 anonim válasza:
4es ez nem semmi.
én cardiologián dolgozok, nem szürkül el az arc csak már nagyon előrehaladott állapotnál.
16 évesen tuti nem infarktus nyugi, inkább pániknak mondanám.
nagy meleg egyébként megvisel mindenkit, kis vérnyomáskiugrás vagy magasabb pulzus is okozhatta.
de ha már rendben vagy akkor szerintem ne pánikolj, ha még párszor előfordul, vagy tartós akkor menj el dokihoz.
15/19 anonim válasza:
igen ha stresszes vagy attol is lehet, nyomkodni meg ne nyomkodd magad.
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyugtatást tényleg jobb. Mondjuk én túlsúlyos vagyok 110 kg.
2015. júl. 16. 14:05
17/19 A kérdező kommentje:
És sajnos sokat is eszek.
18/19 A kérdező kommentje:
Ezért ijedtem meg.
19/19 anonim válasza:
Mindenki izzad most, a gép előtt már én is, itt még melegebb van, amúgy inkább hipochondernek gondollak, mint szívbetegnek, bár a súlyod miatt azzal is lehet gond. Egy kivizsglás nem ártana, én több mozgás, diéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!