Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől érzem magam fáradtnak,...

Mitől érzem magam fáradtnak, ha eleget alszom?

Figyelt kérdés
Korán kelek, mert egy pékségben dolgozom eladóként.Este időben fekszem 78 órát alszom és mégis nagyon fáradtnak érzem magam kb 2 hónapja már.Mi lehet az oka?

2015. jún. 25. 13:34
 1/4 A kérdező kommentje:
Elírtam:78 helyett : 7-8 órát
2015. jún. 25. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Vagy a hideg időjárás teszi, vagy az elégtelen fény.

Javasolt elsőre ébredéskor 15-20 percet erős fénnyel (lámpa) megvilágítani az arcod reggelente legalább pár hétig, az segíthet a boritmus beállításában.

2015. jún. 25. 13:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Hiába alszol 7-8 órát, ha igen korán kelsz. Nem ehhez passzol a bioritmusod. Én is így vagyok vele, alvás 9-től hajnali 5-ig: kiütés. Alvás éjjel 1-től 9-ig: príma. Pedig mindkettő 8 óra.
2015. jún. 26. 22:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Ezek szerint semmi szervi dolog nem lehet a háttérbe, csak az, hogy nem a megfelelő időben alszom???
2015. jún. 27. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!