Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mindig fáradtnak érzem magam,...

Mindig fáradtnak érzem magam, pedig alszom eleget, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben figyeltem fel erre, hogy szinte mindig fáradt vagyok. Viszonylag eleget alszom, de én már ébredés után is fáradt vagyok.Nincsen kedvem semmihez, alig bírom rávenni magam, hogy itthon bármilyen házimunkát megcsináljak.Persze megcsinálom, mert meg kell, de ha tehetném egész nap csak pihennék....:-)

Mitől lehet szerintetek?

2014. jún. 22. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem viszel be elég energiát a szervezetedbe. Az izmaid nem jutnak tápanyaghoz. Változtass az étrendeden. Reggeli kávé sok esetben kihagyhatatlan, javasolt.
2014. jún. 22. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a melegtől?
2014. jún. 22. 13:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Iszom több kávét is, pont ezért, hogy próbáljak ne ennyire fáradt lenni.

Nem a meleg miatt van, ez biztos.

Kb. másfél hónapja voltam teljes laborvizsgálaton, ott minden rendben. (Nem ez miatt voltam vérvételen)

2014. jún. 22. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kávét inni erre öngól, mert attól csak még fáradtabb leszel. Üres az életed. A házimunka meg semmi örömet nem nyújt, sőt nyomaszt hogy csak ebben a mókuskerékben kell teperned. Kezdeni mindig elölről.

Töltsd meg az életedet kellemes dolgokkal, hobbi, sportolás és több lesz az életkedved is.

2014. jún. 22. 14:40
 5/5 anonim válasza:
Na mire jutottál?
2019. okt. 23. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!