Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan tudnék nyugodt maradni,...

Hogyan tudnék nyugodt maradni, hogy ne legyek ennyire ideges?

Figyelt kérdés

Van olyan helyzet amikor iszonyatosan felhúzom magam, és olyankor ha nem lennének a környezetemben őrjöngenék! Például: Csinálok valamit a Word-ben és a betűstílust mindig visszarakja alapértelmezettre pedig előtte már átállítottam egy másikra. Ezt eljátsza velem még vagy 5-6 alkalommal és elkezdek bepipulni. Ilyenkor jön a káromkodás, és a fújtatás. Ha pedig 10-15. alkalomra se sikerül (volt már ilyen) vagy ha az excel-ben valami nem megy már a 10. alkalomra, akkor jön a 2 kézzel az asztalra csapok és ordítva káromkodok, szinte teli torokból, de volt, hogy majdnem eltört a billentyűzet akkorát csaptam rá. Ez tart nekem vagy 3 percig majd 2 perc teljes nyugalom. Majd jön egy hirtelen felindulás és megint kezdődik előrő. Összesen 10 percig tart mire elmúlik. De én ordibálok akkor volt hogy be is rekedtem.

Mit tegyek hogy ne legyek ilyen ideges? Ettől az egésztől annyira ideges tudok lenni, hogy hihetetlen. Szívem szerint a monitort is az ablakon.

Hogyan nyugodjak le? HOgyan maradjak nyugodt egyáltalán?

2015. máj. 31. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Tanuld meg használni az adott programot :)
2015. máj. 31. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Sztem az a baj, túlságosan egysíkú az életed, csak a meló van, ezért minden kis szirszarnak túl nagy a jelentősége. Változtass ezen, pl. a rendszeres sport segít ebben. Nem a gyúrás, inkább a futás, amivel alaposan lefárasztod magad. Meg ha emberekkel vagy,társaságban sokat.
2015. máj. 31. 20:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Nos nem egysíkú, csak gyakran fordul elő házifeladatoknál.
2015. máj. 31. 20:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Tekerjetek 1:15-höz

https://www.youtube.com/watch?v=DWumL0SIBNc

kb ilyen vagyok én is ha felidegesít valami

2015. máj. 31. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!