Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 22 éves lány vagyok. Milyen...

22 éves lány vagyok. Milyen egészségügyi következményei lehetnek annak, ha kb 2 hónapon át majdnem minden nap csupán 3-4 órát alszom? (azt is délelőtt, mert a nyáron éjszaka fogok munkát végezni, és emellett egyéb elfoglaltságaim is lesznek)

Figyelt kérdés
2015. máj. 29. 21:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10-es, én ugyanígy toltam egyetem mellett, viszont akkor minden második-harmadik éjszaka alhattam (ahogy te is), ill. volt egy olyan nap a héten, amikor 10-14 órát aludtam (általában hétvégén.) Mindennap, szünet nélkül, két hónapon keresztül nem lehet bírni 3-4 órás alvással, muszáj közbeiktatni olyan napokat (legalább heti egyet), amikor pótlod az alvást.
2015. máj. 30. 11:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos nincs pótlós napom, mert a meló miatt el vagyok maradva a heti anyaggal és hétvégén tanulom meg. Sok írásbeli feladatom van, azokat is hétvégén pótolom. Az jó lenne, ha ahogy írod, minden 2-3. nap alhatnék de a munkát nem én osztom be, így van hogy úgy kapom meg a 3 napot, hogy pl. hétfő, szerda, csütörtök, akkor nyilván kedden alszom de a szerda csütörtököt csak úgy tudom megoldani ha szerda reggeltől péntek délutánig ébren vagyok. Szerdán go órára, haza, tanulás, go meló, haza, órára, tanulás, meló, órára haza és alvás. Olyankor közte nincs időm aludni.

10es

2015. máj. 30. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!