Nem tudok tüsszenteni, meghülyülök, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám magam rávenni, hogy tüsszentsek? Rám jön de aztán elmúlik. Meg vagyok fázva, taknyom könnyem egybefolyik, könnyezek mint a franc.
melóhelyen vagyok, nincs bors, nincs napfény se amibe belenézhetnék, mert nem süt.
2010. febr. 26. 13:57
1/4 anonim válasza:
Nézz a lámpába ez nekem mindig bejön.
2/4 anonim válasza:
szagolgass borsót.
vagy csiklandozd vmivel az orrod, esetleg tépd ki egy orrszőrödet:D én ettől egyszer bekönnyeztem rendesen és tüszzentettem is vagy 3ayt.
3/4 anonim válasza:
Nekem szokott segíteni, ha finoman visszaszívogatom az orromon a levegőt (mint amikor jön a roham), kitátom a szám, felkészülök, és akkor egy idő után sikerül. Ha végképp nem, akkor azzal előzöm meg a rohamot, hogy folyamatosan fújom az orrom, nem várom meg, míg csiklandoz. Néha erősebben fújom meg, de egyszerre mindig csak az egyik lyukat, a másikat szigorúan befogom, nem maradhat nyitva ilyenkor a kettő, de befogni sem szabad a kettőt egyszerre.
4/4 anonim válasza:
Borzasztó egy állapot:S Én ilyenkor el szoktam képzelni, hogy mekkorát fogok hapcizni, miután beszívtam a levegőt. A lényeg, hogy nem gondolok bele, mi lesz ha nem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!