Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történik, ha valakinek...

Mi történik, ha valakinek egyszerre kell tüsszenteni, köhögni, ásítani és csuklani?

Figyelt kérdés
Nem szakad szét az állkapcsa az illetőnek?
2010. máj. 26. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
megfullad:)
2010. máj. 26. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
dehogy. Az agya megcsinálja azt, hogy amelyik legjobban kell azt csinálja először, aztán szép sorjában. vagy nem tom. lehet queva nagy baromságot írtam::D::D
2010. máj. 26. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
meg hányni mag nyelni:D
2010. máj. 26. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:
23%
hülyeség... már bocsi..de ilyen kérdést..ez érdekel most téged a legjobban?mért ez történt veled?remélem nem..:S
2010. máj. 26. 15:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
már volt, hogy egyszerre tüsszentetem, csuklottam, a köhögést vissza lehet tartani annyi időre, az ásítás meg az unalomtól jön, tehát hapci közben annyira pörög a szived, hogy szerintem nem leszel álmos:D
2010. máj. 26. 15:55
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Az ásítás ilyenkor tutira kiesik a palettáról, azt nem akar a szervezeted.

Amúgy viccesebb vezetés közben tüsszenteni, mert olyankor képtelenség nyitva tartani a szemed. :) Párszor megtapasztalom így allergiaszezonban...

2010. máj. 26. 16:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem előfordul, hogy egyszerre tüsszentek és köhögök, olyan szarul jön az inger. Furcsa hangot adok ki, mindenkinek kikerekedik a szeme... :D
2010. máj. 26. 16:17
 8/8 A kérdező kommentje:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:55

A kérdésem épp az volt, hogy mi történik ilyenkor. Ha már egyszer lett volna részem ilyenben, akkor nem kéne megkérdeznem.

2010. máj. 26. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!