Mi történik, ha valakinek egyszerre kell tüsszenteni, köhögni, ásítani és csuklani?
Figyelt kérdés
Nem szakad szét az állkapcsa az illetőnek?2010. máj. 26. 15:43
2/8 anonim válasza:
dehogy. Az agya megcsinálja azt, hogy amelyik legjobban kell azt csinálja először, aztán szép sorjában. vagy nem tom. lehet queva nagy baromságot írtam::D::D
4/8 anonim válasza:
hülyeség... már bocsi..de ilyen kérdést..ez érdekel most téged a legjobban?mért ez történt veled?remélem nem..:S
5/8 anonim válasza:
már volt, hogy egyszerre tüsszentetem, csuklottam, a köhögést vissza lehet tartani annyi időre, az ásítás meg az unalomtól jön, tehát hapci közben annyira pörög a szived, hogy szerintem nem leszel álmos:D
6/8 anonim válasza:
Az ásítás ilyenkor tutira kiesik a palettáról, azt nem akar a szervezeted.
Amúgy viccesebb vezetés közben tüsszenteni, mert olyankor képtelenség nyitva tartani a szemed. :) Párszor megtapasztalom így allergiaszezonban...
7/8 anonim válasza:
Velem előfordul, hogy egyszerre tüsszentek és köhögök, olyan szarul jön az inger. Furcsa hangot adok ki, mindenkinek kikerekedik a szeme... :D
8/8 A kérdező kommentje:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:55
A kérdésem épp az volt, hogy mi történik ilyenkor. Ha már egyszer lett volna részem ilyenben, akkor nem kéne megkérdeznem.
2010. máj. 26. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!