Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Edzés közbeni testhőtermelés...

Edzés közbeni testhőtermelés miatti rosszullét?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy edzés közben azért vagyok rosszul mert a testem a hőt nem képes leadni?

Szinte semennyire nem izzadom a bőrömön, egy kémiai jellegű baleset után ami 3 éve történt velem

Lehetséges, hogy emiatt érzem magam rosszul amikor edzem?

Azt halottam ha valaki nem izzad akkor annak a terhelő szerepe a szivre hárul, igaz ez?

#edzés #szív #hőtermelés #izzadásmentesség
2015. máj. 26. 00:31
 1/4 Yolo2 ***** válasza:
Igen, ettől könnyen rosszul lehetsz.
2015. máj. 26. 16:11
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. máj. 26. 20:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Erősen kimerült vagyok séta vagy bicajozás után, de azt mondják az orvosok, hogy idegi alapon

Én ezt nem igy gondolom véleményem szerint a testem nem tud hőt leadni és ezért vagyok rosszul, amikor hazaérek majd elájulok olyan fáradt vagyok, és amikor edzek (guggolok és fekvőtámaszt nyomok) akkor szintén

Nemtudom mi lehetne a megoldás erre, és értetlenül állok az előtt ,hogy az orvosok miért nem foglalkoznak a dologgal és miért mondják csak azt, hogy kizárólag idegi alapról lehet szó

2015. máj. 30. 16:55
 4/4 Yolo2 ***** válasza:
Nos ha tényleg semennyire nem tudsz izzadni, akkor az egyértelműen problémát fog okozni fizikai aktivitás esetén. A nagy fáradtság lehet azonban hirtelen vérnyomásesésnek is a jele, amikor hirtelen abbahagyod a mozgást.
2015. máj. 30. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!