Edzés közbeni testhőtermelés miatti rosszullét?
Lehetséges, hogy edzés közben azért vagyok rosszul mert a testem a hőt nem képes leadni?
Szinte semennyire nem izzadom a bőrömön, egy kémiai jellegű baleset után ami 3 éve történt velem
Lehetséges, hogy emiatt érzem magam rosszul amikor edzem?
Azt halottam ha valaki nem izzad akkor annak a terhelő szerepe a szivre hárul, igaz ez?
Erősen kimerült vagyok séta vagy bicajozás után, de azt mondják az orvosok, hogy idegi alapon
Én ezt nem igy gondolom véleményem szerint a testem nem tud hőt leadni és ezért vagyok rosszul, amikor hazaérek majd elájulok olyan fáradt vagyok, és amikor edzek (guggolok és fekvőtámaszt nyomok) akkor szintén
Nemtudom mi lehetne a megoldás erre, és értetlenül állok az előtt ,hogy az orvosok miért nem foglalkoznak a dologgal és miért mondják csak azt, hogy kizárólag idegi alapról lehet szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!