A fogyókúra ártott volna az egézségemnek? 18/F Alul részletesen.
Szia! Kicsit nekem zavaros volt a vége, de annyit tudok mondani, hogy a derékfájás lehet a mozgás miatt, valamikor rosszul csinálhattál valamit, esetleg rosszul végeztél bizonyos gyakorlatokat. Csontkovács vagy masszőr helyretenné.
A fogyókúra alatt alakulhatnak ki olyan hiánybetegségek, amelyek zt eredményezik, hogy könnyebben megbetegszel. Én a fogyim után kétszer is influenzás lettem szeptember és karácsony közt :( Pedig előtte vasból voltam. Táplálékkiegészítőket kellene szedned, mert szép dolog a diéta, de ami kell a testnek, azt valahogy meg kell neki adni. Az is lehet, hogy valamilyen tápanyag hiánya okozza a derékfájást is, mert meggyengítette az ízületed, vagy egysezrűen csak izomfájdalmat okoz... Háziorvos ki tudja deríteni, miből van hiányod, vagy neten is utánanézhetsz, hogy melyik vitamin, vagy nyomelem hiánya okoz ilyesmi tünetet.
A fülzúgás az mindenkivel van, ha megugrik a vérnyomásod egy rövid időre kávé, tea, hirtelen intenzív mozgás, vagy valamilyen indulat miatt. nem gondolnám, hogy annak köze van mindehhez, de ha gyakori, és sokáig tart, akkor a helyedben megmondanám a dokinak.
25/L
Ha jól értem akkor az a gond hogy sokat betegeskedsz. Én azt javaslom hogy mutasd meg magad orvosnak mondd el a tüneteid, a derekadat mindenképp mutasd meg, mert tud javasolni az orvos vmi tornát derékra amitől ez enyhülhet vagy megszűnhet, ha gond van.
A másik meg: apukádnak nincs szerintem igaza, de fontos hogy szedj vitamint (pl gyógynövényboltokban lehet kapni vagy néhány gyógyszertárban is) vagy immunerősítőt nyomelemekkel.
Én eleinte 'lágyabb' sportot javasolnék pl jóga vagy vízi sport mert a vízben nem terhelődnek az izületek, és megmozgat mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!