Van valaki aki állómunkát végez sok órában? Tudna segíteni?
Sajnos a lábdagadásnak sok oka lehet, de valószínűleg a te esetedben a nagy megterhelés okozza. A legfontosabb szerintem hogy ha lehet kicsit mozgasd a lábad, helyezd a testsúlyod az egyik lábadról a másikra. Hatásos lehet az is ha kompressziós harisnyát viselsz.
Sajnos az egy helyben állás rosszabb mint ha mászkál az ember.
Szerintem ne igyál a szokásosnál több vizet, mert az csak rontja a dolgot. Lehetőleg napi 2 l körül legyen a vízfogyasztás. Persze nagy melegben ennél több.
Úgy tudom az is jó ha kevesebb sót fogyaszt az ember, mert az is visszatartja a vizet a szervezetben.
Lehet hogy csak annyi a lényeg hogy hozzá kell szokni.
Én is állómunkát végzek 13-órában. Leülni gyakorlatilag sosem tudok, de én sokat tudok járkálni.
Az első héten eléggé fájt a lábam, fel is törte több helyen a munkavédelmi cipő, de hamar megszoktam. Nekem amúgy nem dagad be a lábam, csak tele lett bőrkeményedésekkel, de ez nem igazán zavar.
(F/25)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!