Mi lehet az ok, nem találom? Fáradtság
Nekem szivritmus zavarom volt azért vágtam rá a megnezium hiányt. Ugy kezdődött hogy allandoan fáradt vagyok ejszaka pedig sokszor felkeltem. Zsibbadt mindenem és gyakran megszedultem. Utána folyamatosan szédültem. A magnezium alulértékelt. Bár nekem a stresszes/fizikai igénybevétel miatt alakult ki ekkora mértékű hianyom, azért a magnezium 300 enzim működéséhez kell.
Nyilván lehet lelki oka is, de ha oxigenhianyra gyanakszor akkor annal inkabb magnezium pótlás lehet szükséges ráadásul jo nagy dózisban.
Én nagyon pörgős vagyok. Szinte sose vagyok álmos - sajnos akkor se, amikor feküdni kellene -, sokat beszélek stb.
Otthon sokat szellőztetek, beengedem a fényt. Igyekszem sokat lenni a szabadban. Inkább a hideget szeretem, inkább fázom mintsem melegem legyen.
Sokszor legyaloglok egy-két megállókat, a mozgólépcsőt nem használom, ha van rendes is.
Az emberek többsége behúzott sötétítőfüggöny, becsukott ablakok mellett ül egész nap és csak 100 métert sétál a legközelebbi tömegközlekedési járatig.
Én egyszer-kétszer már ezen gondolkoztam és szerintem ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az emberek fáradékonyak - merthogy pl a környezetemben az emberek zöme az.
Félre ne értsen senki, nem fényezem az életmódomat, például cukrot eszem csokival és hozzá cukrot iszom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!