Remegek, izzadok, szívem a torkomban van az új helyzetekben? Hogyan lehet legyőzni? Bővebben lent.
Sziasztok
Többször előforult már velem, hogy új szituációkban eléggé eluralkodik ratjam a stressz és a félelem? ez másnál is igy van? hogy remeg, szívdobogást érez, izzad, leblokkol?
hogyan lehet ezt legyőzni? jövőhéten egy nagy feladat vár rám és félek ,hogy ezek miatt elrontom majd.
Valaki valami ötlet?
23/L
lehet szociális fóbia, vagy ha ilyen rohamszerűen jelentkezik, pánikbetegség.
érdemes elmenni pszichológushoz vagy pszichiáterhez. utóbbi fel is tud írni nyugtatót.
vagy előtte esetleg próbálhatsz valami gyógyteát-nyugtató teát (nem ismerem pontosan ezeket, de biztos van olyan, hogy hat). meg relaxációs módszerek segíthetnek, de ahhoz is valószínűleg kell pszichológus
Szia!
Én is nagyon stresszes vagyok már fiatal korom óta. Részben ezért is voltam egyedülálló, képtelen voltam nőkkel ismerkedni. 1 éve elkezdtem egészségesen táplálkozni és sportolni, azóta rengeteget javult a helyzet, és barátnőm is lett. Szerintem az ilyen rendellenes viselkedések mögött legtöbbször van valamilyen biológiai ok is, a nyugtatók pedig csak tüneti kezelést jelentenek, amihez hosszú távon hozzá is szokhatsz. Próbáld fejben is rendezni a dolgot, biztos te is tudod, hogy feleslegesen idegeskedsz, nincs mitől félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!