Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez mi lehet a torkomban? Meg...

Ez mi lehet a torkomban? Meg vagyok ilyedve

Figyelt kérdés
3 napja fáj a torkom mintha lenne benne vmi..belevilágítottam, manduláim nem pirosak de lent a torkomba láttam vmi piros szabálytalan kitüremkedést...mi lehet ez? Máskor a 3. nap torokfájás után már a nátha tünetei kezdenek rajtam kijönni, most viszont annak semmi nyoma. Akkor mi lehet ez?
2015. jan. 5. 15:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Ilyen érdekesen nem fájt még a torkom, eddig a mandulámnál fájt most lent a torkomba hátul valami..lehet hogy valami felsértette volna? vagy mi lehet a baj?
2015. jan. 5. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Melyik volt az? Vagy pontosan hol?

2015. jan. 5. 15:05
 3/5 A kérdező kommentje:
a lnyelvcsaptól lentebb, bentebb a torokban a mandulák között
2015. jan. 5. 15:10
 4/5 A kérdező kommentje:
jobban megnéztem, a manduláim épek de a torkomban sárgás pöttyök vannak...
2015. jan. 5. 15:26
 5/5 Picivagyok válasza:
A sárgás pöttyök lehetnek tüszők a mandulán. A legegyszerűbb, ha minél hamarabb elmész orvoshoz, Ő azért csak meg tudja állapítani, hogy mi a gond. Én mandulagyulladásra tippelek, én is ezzel szenvedek napok óta, de nem vagyok náthás. (Eddig én is mindig az voltam.)
2015. jan. 5. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!