Depressziós vagyok vagy simán csak lusta?
Figyelt kérdés
Vannak álmaim,terveim de nem moccanok értük meg.
Van hogy elkezdem ,de hamar ráunok.Nem igazán motivál semmi.
2015. ápr. 4. 22:08
2/14 anonim válasza:
Én a terveim megvalósítása közben a tervem végeredményére gondolok, ami motivál folyamatosan!
3/14 anonim válasza:
u.i.: Nem lusta vagy, csak nincs akaratod, gyenge akaratú ember vagy.
4/14 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, ez még önmagában nem depresszió, ahhoz sok más tünet is társul. Ahogy írták előttem nincs elég akaratod/kitartásod.
5/14 A kérdező kommentje:
Hmmm....gyenge akaratú?! Azt látod nem hiszem.Azért már sok mindent elértem EGYEDÜL.
Akkor már inkább kimerült....De meddig?
2015. ápr. 4. 22:14
6/14 anonim válasza:
Akkor kimerült vagy nem depressziós és nem lusta. Olyankor semmi nem megy.
7/14 anonim válasza:
Kérdező, akkor meg kellet volna ezt az apróságot említened! :)
8/14 anonim válasza:
Ellentmondásosak vagyunk.. Vannak álmaid de nem moccansz meg értük. Ez gyenge akaratnak felel meg. Ha sok mindent elertel egyedul és belefaradtal akkor álmaid sem lennének.
9/14 A kérdező kommentje:
Ez jó! Olyan nincs hogy az embernek a céltudatossága megmarad csak teljesíteni nem bír valami miatt?
A kimerültség szó az akarat gyenge kijelentés után ugrott be.Erre nem gondoltam,hogy sima kimerültség is lehet.
De!-már több éve lennék kimerülve?! Ez se stimmel...
Na még valami...tipp
2015. ápr. 4. 23:30
10/14 anonim válasza:
Ez nem depressziós és nem is lustaság. Ha sima lustaság lenne nem írtad volna ki ide. Szerintem figyelemzavarod van és ezt érdemes lenne kivizsgáltatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!