Simán összerágom a rivotrilt mert édes vajon placebo?
2.3. vagyok és szedtem rivotrilt, kérlek harapd már le a fejem, amiért nem értelmeztem normálisan hirtelen, mivel nem tett vesszőt a kérdésbe.
NEM PLACEBO. NE RÁGD ÖSSZE.
A Rivotril nem placebo! A Rivotril hatóanyaga a klonazepám, amely a benzodiazepinek gyógyszercsoportjába tartozik. A klonazepámnak görcsgátló, nyugtató, izomlazító hatása van... A Rivotril egy erős nyugtató, tudtommal a fent említett dolgokra nem használják, de ki tudja. A Rivotrilt nem szokás placebóval helyettesíteni! A kérdés nem az volt, hogy a Rivotril =-e a placebóval, hanem hogy a kérdező placebót kap e Rivotril helyett...
(placebo: olyan, kémiailag semleges anyag, amelynek nincs gyógyszerészeti hatása, de formájában valódi gyógyszerpirulához hasonlít. A páciensnek pszichésen segít! Még gyógyszerek tesztelésénél is használhatják, ilyenkor a kezeltek egy bizonyos %-a ezt kapja valódi gyógyszer helyett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!