Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fájdul meg a fejem édes...

Miért fájdul meg a fejem édes (ség) evése után?

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha így van, ne egyél édességet. Remekül meg lehet lenni nélküle. Mi egyáltalán nem fogyasztunk semmiféle édességet a mézen kívül. Süteményt se.
2012. dec. 6. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:

"Azt tapasztalom egy ideje, hogy ha édességet eszem, akkor megfájdul a fejem, szaporább lesz a szívverésem, kissé romlik a látásom, bizonytalanná válok, szédülök, émelygek.

...

Az megnyugtató, hogy fél éve rendben volt az éhgyomri vércukor, de mindemellett javasolt lenne egy terheléses vércukorvizsgálat is. Inkább kerülje az édességevést, és lassan felszívódó szénhidrátokat fogyasszon. Ez a jó tanács akkor is érvényes, ha a terheléses v.c. vizsgálattal minden rendben lesz."

[link]

2012. dec. 6. 11:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, azt nem tudom, hogy milyen a vc szintem.

Amúgy egyáltalán nem eszek gyakran édességet, csak ma jólesett a Mikulás bácsi ajándékát megenni, és olyan fejgörcsöm lett, hogy az nem igaz.

Már máskor is tapasztaltam ilyet,de azt hittem eddig, hogy valójában nincs összefüggés a 2 dolog között.

2012. dec. 6. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!