15 éves fiú vagyok, és szeretnék leadni 20-30 kg-ot. Most 188 cm és 98 kg vagyok. Hogyan tudnám ezt leadni?
Figyelt kérdés
Gondoltam rá, hogy elkezdek futni és egyre többet futok, de még nem kezdtem el, mert gondoltam, hogy most úgy is jön a Húsvét és hiába futottam volna, ha úgy is visszajön. Az étrenddel mit csináljak? Mit egyek? Mit ne egyek?
Rosszul érzem magam így ennyi súllyal, szégyellem ahogy kinézek. Szeretnék soványabb lenni, remélem sikerül!
2015. ápr. 4. 18:37
11/14 anonim válasza:
Akkor azt hiszem nagy esélyekkel bekerülhetnél a guiness rekordok könyvébe mint a világ legdagadtabb vegája!! -_-
Félelmetes mennyire elutasító vagy a válaszokkal kapcsolatban. Még itt is akárki akármit mondd neked mindenre van magyarázatod, kifogásod. Azon gondolkodom hogy ha tényleg ennyire nem akarsz segíteni magadon minek tetted ki a kérdésed?
12/14 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem így gondolom, és nem vagyok dagadt sem. Miért vagyok én elutasító? Annyit írtam, hogy mit eszem és hogy vega vagyok, és nem eszek olyan kajákat, amik nem tesznek jót az egészségnek. Ezen mi az elutasító?
2015. ápr. 4. 21:30
13/14 anonim válasza:
Akkor hogy jött ki a majd 100 kiló ?
14/14 A kérdező kommentje:
Nyugi, le fog menni 80-ra! :) :P
2015. ápr. 4. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!