Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SOS! Mitől szúr bal oldalt,...

SOS! Mitől szúr bal oldalt, közvetlenül a bordám alatt? L

Figyelt kérdés

Ma este jelentkezett ez a tünet.

Megijedtem,nem tudom mitől lehet.Kicsit görcsösen,szúrósan,nyilalik bal oldalt a nem tudom mim.

És talán kicsit felvagyok puffadva vagy nem tudom,de ma este még nem ettem és elég nagy a hasam,de lehet csak híztam kicsit.

Anyum azt mondja attól lehet,mert mindennap megeszek suli után egy nagy adag szendvicset a kajásnál.

De abban csak egy kis sonka van és csomó zöldség,az nem egészségtelen...

Szóval fogalmam sincs de zavar és nem tudom mit tegyek.

Mitől lehet? Kicsit mintha át nyílalna jobb oldalra is de ez nem jellemző,inkább bal felől szúr nagyon

2015. ápr. 2. 21:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyomorra gondolsz? Bal oldalt van bordák alatt. Persze előről. Szénsavas italok mennyire jellemzőek? Ha csak időnként ritkán tapasztalod akkor különösebb teendőt nem igényel, igyál sok vizet ha a gyomorsav okoz ilyen tüneteket ami nem kizárt, a víz akkor jó lesz. Bár a sav inkább égő és maró érzés de nem látok beléd. Lehet használ a víz.
2015. ápr. 2. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy beakadt csak a levego? az is tud hosszu percekig , sot akar orakig is fajdalmat okozni, nekem is volt mar ra pelda. ha kimondottan gorcsos erzest erzel, puffadassal, gyomorsavval, akkor az epe tunete is lehet. uborka, paprika evese utan, vagy sok csokitol nem jelentkezett eddig hasonlo?
2015. ápr. 2. 21:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Csokitól sosem jelentkezett ilyen.

És igen,a gyomromat érzem.

Még mindig érzik egy kicsit pedig reggel van:(

Szénsavasat nem ittam mostanában.

És a délután játszottunk az unokaöcsémmel, felvettem a nyakamba nem tudom,hogy akkor szorulhatott-e be levegő :S

A zöldségeket is bírtam eddig, de az tény hogy kevés vizet iszom,azt akkor megpróbálom pótolni!

2015. ápr. 3. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!