Mitől fájhat? Pár hete észre vettem, hogy a szegycsontom és az alsó bordám (főleg baloldali bordám) erősen fáj, görcsöl. Kb. : a ball mellem körül. Alul és oldalt is fáj nagyon erősen. Mitől lehet?
Nem húzhattam meg, mert nem sportolok, nem emelek.
Mire gondoljak csont problémára, vagy szív?
21/L
Hát szakorvoshoz csak akkor tudsz menni, ha kapsz beutalót. Ha a háziorvosod nem segít, akkor próbálj meg másik orvoshoz bejutni (pl. menj oda olyankor, amikor biztos, hogy a dokid nincs ott és mondd azt, hogy fájdalmaid vannak, be akarsz menni akárkihez, ilyenkor szerintem segíteni fognak). De nyugodtan válthatsz is háziorvost, ha úgy érzed, hogy aki van az nem jó, semmi nem köt a mostanihoz. Kérdezz meg pár embert a környezetedben, hogy van-e valakinek igazán jó háziorvosa a közeledben és nyugodtan keresd fel.
Sajnos ha az embernek valami baja van, és nem segítenek, akkor muszáj egy kicsit trükközni, a lényeg, hogy sosem szabad feladni, ha kidobnak valahol a főajtón, akkor mássz vissza az ablakon :)
Részben saját tapasztalatomat mondom, nekem is volt egy ilyen szakasz az életemben, amikor orvostól orvosig jártam, hogy utánamenjek egy rejtélyes folyton fennálló hasfájásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!