Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Néhány dobbanásra fáj a...

Néhány dobbanásra fáj a baloldali nyaki ütőerem. Ez nagy baj vagy majd elmúlik?

Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha sokáig nyomva tartod fáj?
2012. júl. 23. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet kicsi, de lehet komoly baj is emögött. Én a helyedben azonnal mennék beszélni az orvosommal.
2012. júl. 23. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
70 körül már lehet ilyen is. De inkább ahogy dobog az "ered", a körülötte lévő izmok fájhatnak valamelyest.
2012. júl. 23. 22:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem tartom nyomva, csak úgy néha kicsit megfájdul szimplán... még csak 21 vagyok. Egyébként orvoshoz már nem szivesen megyek, mert elég pánikolós vagyok, szoktak lenni pánikszerű tüneteim is, és mindig minden kis bajjal rohangálok az orvoshoz, szerintem már elege van belőlem :/
2012. júl. 23. 22:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Bízok az utolsó válaszban, de miért fájnak az izmok? Hülye kérdés, de kifog durranni az erem? :D Eddig nem fájt...
2012. júl. 23. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert elfeküdted a nyakad, rosszul nézted a tévét stb. Természetesen fájhatna máshol is, de máshol nincs alatta, mellette, felette ér, ami mozgassa a fájó izmot.
2012. júl. 24. 12:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát végülis előző nap nagyon fájt a nyakam, alig bírtam mozgatni, valószínű akkor tényleg elfeküdtem. Köszi :)
2012. júl. 24. 19:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Masszírozd át azt az izomcsoportot, ami az ér körül van. Ha meg elfeküdted a nyakadat, azt nem szabad erőteljesen ellenkező vagy akármilyen irányban mozgatni, erőltetni. Csak finoman , lassan.
2012. júl. 25. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!