A jobb felső mellizmom alatt a csont előrébb van mint a baloldali kb fél centivel. Ezt csontkovács helyre tudja hozni?
Figyelt kérdés
Egyszer régen párnacsatáztunk úgy 10 éve kb (most 20 vagyok, fiú) és ráestem az ágynak a kemény fa szélére az oldalammal(bordáimnál), szerintem azóta ilyen. Mitől lett vagy pontosan hogy hívják ezt? Zúzódott valamim akkor és rosszul forrt össze? Egy ideig még fájt utána talán ha nyomogattam de nem sokáig és nem nagyon.2012. jún. 20. 00:06
1/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen, de nekem gerincferdülésem van. Gerinccsavarodás. Mint amikor oldalra fordulsz kissé.
Nálad nem ez a helyzet?
2/4 A kérdező kommentje:
:o fogalmam sincs :O meg kéne nézetnem? amúgy jól vagyok nem fáj semmim vagy ilyesmi és észre se vették még. Ja, az alatta levő hasizmoknál meg a bal oldali(ellentétes) van kicsit kijjebb(ez akkor látszik ha annyira behúzom a hasam hogy ilyen gödör lesz a helyén :D). Ez csavarodás? mit lehet tenni ellene? Igazából nem zavar de kíváncsi vagyok.
2012. jún. 20. 01:22
3/4 anonim válasza:
Nézesd meg dokival, az a biztos.
Ha netán gerincferdülés, akkor egy ilyen kismértékű biztosan nem okoz majd problémát a későbbiekben sem. De már nem lehet semmit sem tenni ellene ilyen idős korban, ha ez az.
4/4 A kérdező kommentje:
és már kb 7-10 éve ilyen. köszi a választ
2012. jún. 20. 01:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!