Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kóvályog a fejem és feszít,...

Kóvályog a fejem és feszít, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Most délelőtt vettem észre, hogy eléggé kóvályog a fejem, feszít is, nem kimondottan fáj, és nem szédülök, mert nem ilyen körkörös szédülés, hanem csak kóvályog, így tudnám a legjobban leírni viszont elég zavaró. Néha szokott ilyen lenni, de már elég zavaró, talán rá is parázok már. Mitől lehet? Fáradtság, kimerültség, stressz? Mert ez mind nagyon jellemző volt az elmúlt pár hétben, szorongással is kezelnek, este fél frontint szedek. A vércukrom rendben van, a vérnyomásom általában alacsony kicsit, bár most elég ideges vagyok ez miatt, mi okozhatja? Mit lehet ellene tenni?
2015. ápr. 1. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is tegnaő óta, szerintem a frontok, az óraátállítás és ez az iszonyú szeles idő összeadódva okozhat ilyen tüneteket.
2015. ápr. 1. 14:33
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, erre én is gondoltam már...
2015. ápr. 1. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
fronthatás van érvényben
2015. ápr. 1. 15:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez van...2 napja szédülök :-(
2015. ápr. 2. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!