Mitöl van az hogy zsibad feszit a tarkom? Pánikbeteg vagyok 1 éve ez is attol lehet?
Figyelt kérdés
Vérnyomásom nem tudom hogy mennyi lehet de fáj a fejem néha, szédülök most feszit a tarkom!! :(2012. febr. 6. 18:42
1/1 anonim válasza:
Pár napja nem vagyok jól. Egészen pontosan, mióta bejött ez a hideg. Péntek óta. Magas vérnyomással kezdődött, aztán most három óránként kell bevennem görcsoldót a bronchitisem miatt. Nálam, valószínű a hidegfront váltja ki. :(
Valószínű ez lehet, nálad is.
Nincs vérnyomás mérőtök, vagy nincs a közelben egy patika, ahol megtudnád mérni a vérnyomásodat? Nem ártana ezzel elmenni orvoshoz és kivizsgáltatni magad. Nekem, betalocot írtak fel, hogy szedjem abban az esetben, ha nem érzem jól magam. (Szerencsére nekem nem állandó a magas vérnyomás, sőt inkább alacsonynak mondható, csak ilyen frontoknál jön elő sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!