IBS-em van (gyengébbek üssék be google-ba mit jelent) és fáj a gyomrom, görcsöl, feszít. Mit tegyek?
Már évek óta betegeskedek irritábilis bél szindrómám miatt. Orvos diagnosztizálta semmi se tud kezdeni vele. Felír valami görcsoldót és viszont látásra. Felfújódok folyamatosan, szellentenem kell rengetegszer a fújódástól már feszít a gyomrom. Ezen felül iszonyatos gyomorgöcsök, fájdalmak övszerűen. Lehangolt vagyok már emiatt és feszült. Türelmetlen másokkal szemben és ez nem jó szerintem!
Rokonom ajánlotta tegnap hogy egyek aszalt szilvát hátha jó lesz. Bevettem tegnap 6 szemet de még úgy nem görcsölt a hasam. Aztán ma reggel nagywc-ztem és jobb lett. Ma megint be vettem 5-6 szemet de iszonyatosan görcsölök. Szellentek folyamatosan és nagy fájdalmaim vannak.
Mit tegyek? Milyen gyógyszert vegyek patikában?
Mindenki válaszát szívesen olvasom! :)
laktáz tablettát próbáld ki.
sosem vizsgálnak ki normálisan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!