Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » IBS-em van (gyengébbek üssék...

IBS-em van (gyengébbek üssék be google-ba mit jelent) és fáj a gyomrom, görcsöl, feszít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már évek óta betegeskedek irritábilis bél szindrómám miatt. Orvos diagnosztizálta semmi se tud kezdeni vele. Felír valami görcsoldót és viszont látásra. Felfújódok folyamatosan, szellentenem kell rengetegszer a fújódástól már feszít a gyomrom. Ezen felül iszonyatos gyomorgöcsök, fájdalmak övszerűen. Lehangolt vagyok már emiatt és feszült. Türelmetlen másokkal szemben és ez nem jó szerintem!

Rokonom ajánlotta tegnap hogy egyek aszalt szilvát hátha jó lesz. Bevettem tegnap 6 szemet de még úgy nem görcsölt a hasam. Aztán ma reggel nagywc-ztem és jobb lett. Ma megint be vettem 5-6 szemet de iszonyatosan görcsölök. Szellentek folyamatosan és nagy fájdalmaim vannak.

Mit tegyek? Milyen gyógyszert vegyek patikában?

Mindenki válaszát szívesen olvasom! :)

2015. febr. 17. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Sok mindent kipróbältam, de nekem egyedül az utifűmaghëj segített. Napi 1 kiskanäl 2,5 dl vízbe. Gyomromra salvus vízet kortyolgatok. 4 ëve szenvedek irritäbilis bëlszindrómätól a gyógyszerek nem hasznältak.
2015. febr. 18. 05:40
 2/3 anonim ***** válasza:

laktáz tablettát próbáld ki.

sosem vizsgálnak ki normálisan....

2015. febr. 18. 21:24
 3/3 anonim válasza:
Milyen doki adta a diagnózist? Az IBS tipikusan olyan betegség, ahol a testi elváltozásokon kívül a lelki tényezőket is figyelembe kell venni a siker érdekében. Javaslom, hogy keress fel egy klinikai egészségpszichológust, sokat hozzá tud tenni a javuláshoz!
2015. febr. 18. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!