Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Próbáltátok a Dr. Lenkei...

Próbáltátok a Dr. Lenkei vitaminokat? Megváltoztatták az életeteket?

Figyelt kérdés

2015. márc. 26. 17:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elmentem az egyik Lenkeis üzletbe és bevásároltam. Vettem multivitamint meg 2 könyvet :D
2015. márc. 31. 15:54
 12/23 anonim ***** válasza:
35%

Jó, én csak azt akartam megindokolni, hogy a Lenkei-s miért tartalmaz sokkal több vitamint közel ugyanazért az árért. Mert a többi nem is akar ennyit tartalmazni. Mondjuk azt megoldhatnák, hogy a napi 2 szem hatóanyagát 1-be tennék bele (lassított felszívódással), és akkor nem fogyna el olyan hamar...

Én amíg ugyanilyen jól vagyok igazából rendszeres vitaminszedés nélkül (28 évesen persze még nem nehéz), addig nem veszek megadózisos vitamint, továbbá a Szcientológia Egyházat sem akarom támogatni.

2015. ápr. 1. 22:10
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit szedsz az a te dolgod, de ezt a szcientológia egyház támogatós marhaságot felejtsd már el! A Vitaking is "megafózis" és semmi köze a szcientológiához. Egyébként meg ne egyél, ne igyál, ne szedj semmit, mert nem tudhatod, a kitalálója, gyártója, forgalmazója kicsoda és milyen kötődésű... Fura, hogy ilyen paranoiás baromságoknak ekkora jelentőséget tulajdonítasz, de aminek értelme is lenne, azzal meg nem foglalkozol... Mindegy, a te dolgod.
2015. ápr. 2. 08:23
 14/23 anonim ***** válasza:

Na, azt nem tudtam, hogy a Vitaking is ilyen. Ha valakik lemásolják az ötletet, az mondjuk jelenthet valamit. (vagyis azt, hogy jó) De most nézem, hogy mindkettő 1000 mg-os, és azt még nem is gondolom túl nagy dózisnak.

Hogy melyik "egyház"hoz tartozó cég terméke, az tényleg csak mínusz (vagy plusz) pont lehet neki, az egészségünk a lényeg.

2015. ápr. 2. 15:16
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám és apukám hónapok óta szedi, én most kezdem el majd. Anyukám el van ájulva tőle, teljesen megváltoztatta mindkettejük életminőségét, pedig már nem mai csirkék. Anyukám 60 éves, és egész nap "pörög". A B-vitaminos tablettát este veszi be, hogy időben el tudjon aludni..:)
2015. ápr. 8. 11:55
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nahát, hogy mik vannak...! Nem kaptak vesekövet? Nem kaptak vitaminmérgezést és aljas módon még jobban is vannak?? Jé, hát akkor most hogy is van ez kedves vitaminellenes doktor urak?
2015. ápr. 8. 12:50
 17/23 anonim ***** válasza:
30%

Előzőnek:

"Anyukám és apukám hónapok óta szedi"

A vesekő nem pár hónap alatt alakul ki, és kezd el fájni.

2015. ápr. 9. 01:26
 18/23 anonim ***** válasza:
90%
Aha, értem. De olyan 12 év alatt azért csak ki kellene jönnie nem? Azóta zabálok napi 3-4 grammot, vesekő meg Sehol. Nem tudom minek kellene még történnie, hogy végre megértsétek, mekkora aljas átbszás ez a hazugság a gyógyszermaffiától.
2015. ápr. 9. 07:33
 19/23 anonim ***** válasza:
79%
Hagyd csak, utolsó. Vannak, akiknek a véleménye mindig folyásiránt halad. Majd amikor már a többség észreveszi, hogy átverték, neki is megjön az esze. Nem bűn az idealizmus, csak van, amikor tarthatatlan.
2015. ápr. 9. 09:31
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, ha annyira rossz lenne, egy kialakuló vesekővel is alig lehetne lelőni vajon anyukámat? :) Mindegy, majd visszatérek ide jövőre is, hogy mondhassam fiatalosabbak mint valaha. (és ezt mások is észreveszik, anyukám a munkahelyén jobban teljesít mint a fele annyi idős munkatársai)
2015. ápr. 9. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!